Presentaties jaarconferentie

Op 10 oktober 2022 vond de jaarconferentie plaats: 'Gezondheidsverschillen verkleinen: van weten naar doen'. Hier vindt u de beschikbare presentaties, en de links naar de bijdrage van Sir Michael Marmot. 

Bijdrage Michael Marmot

Bekijk hier deel 1, deel 2 en deel 3 van de bijdrage van Michael Marmot. Bekijk zijn bijgaande slides in de presentatie 'Opening'. 

Workshops

Workshop 1: Anders financieren: voorbij de goede bedoelingen. Door o.a. Jan-Luuk Hoff. 

Workshop 2: Informele zorg & het tegenaan van verschillen. Door o.a. Antoinette Reerink. Bekijk de powerpoint hierboven. Op basis van 'Anders leven en zorgen'

Workshop 3: Overheden maken het verschil: wie doet wat? Door o.a. Marina de Lint. Op basis van het toekomstig advies over publieke gezondheid. 

Workshop 4: Ruimte maken voor ontmoeting. Op basis van 'Ruimte maken voor ontmoeting'

Workshop 5: ‘Vergeten’ Nederland? Door o.a. Robert Vonk

Workshop 6: Gezondheidsachterstanden verkleinen via de sociale omgeving: in gesprek aan de hand van een serious game. Door o.a. Karlijn Nijmeijer

Workshop 7: Aan het werk! Van bestaansonzekerheid naar gezondheid (werkbezoek). Door o.a. Ineke Hoekstra. Op basis van 'Gezichten van een onzeker bestaan'. Bekijk de powerpoint hierboven. 

Workshop 8: Mission possible: verschillen verkleinen door inclusief innovatiebeleid. Door o.a. Richard Heijink. Bekijk de powerpoint hierboven. Op basis van 'De kunst van het innoveren'. 

Workshop 9: Jonge professionals dromen de toekomst dichtbij. Door o.a. VeRS en  Lotte Welling. 

Workshop 10: Lezing over de gezonde en inclusieve stad. Door Klasien Horstman & Mare Knibbe. Bekijk de powerpoint hierboven. 

Workshop 11: Lezing over 'Kans voor de Veenkoloniën'.  Door Joke Bakker, Eisse Kalk en René van der Most. Bekijk de powerpoint hierboven.