Contact

De Raad voor Volksgezondheid & Samenleving is een onafhankelijk adviesorgaan voor de regering en de beide kamers der Staten- Generaal. De RVS kan helaas geen vragen of verzoeken van burgers in behandeling nemen.

U kunt ons op de volgende manieren bereiken:

Bezoekadres

Parnassusplein 5 (15e etage)
2511 VX Den Haag
+31 70 340 50 60

Postadres

Postbus 19404
2500 CK Den Haag
mail@raadrvs.nl

Pers

Heeft u als journalist vragen aan de Raad voor Volksgezondheid & Samenleving? Dan kunt u contact opnemen met woordvoerder Sandra in 't Groen:

06 - 11 58 53 28 / sa.it.groen@raadrvs.nl

Uitnodigen raadslid?

Wilt u een raadslid uitnodigen? Vul dan dit formulier in of stuur uw uitnodiging naar management@raadrvs.nl.

WOO-verzoek indienen

U kunt via de elektronische weg een Woo-verzoek (Wet open overheid) indienen bij de Raad voor Volksgezondheid & Samenleving. Dat kan via het volgende e-mailadres: management@raadrvs.nl

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Den Haag Centraal is het eindpunt van treinen uit de richting Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer. Op dit station stopt ook een groot aantal trams en bussen.

Voor actuele reisinformatie kunt u terecht op de volgende internetsites:

Nederlandse Spoorwegen

HTM

Looproute

Vanaf Den Haag Centraal volgt u de looproute richting het centrum van Den Haag. U loopt links naast het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap onder een gebouw door. Over de brug slaat u rechtsaf de Zwarteweg in. U wandelt onder het tramviaduct door. Na ongeveer 30 meter loopt u links het Parnassusplein op. De hoofdingang bevindt zich aan de rechterkant van dit plein.

Per auto

Uit de richting Utrecht


Volg de A12 tot het Prins Clausplein. Daarna doorrijden richting Den Haag centrum. Vervolgens afslag Den Haag centrum (afrit 2) nemen. Aan het einde van de afslag linksaf en dan het Prins Bernardviaduct op. Bij de afrit links voorsorteren en bij de stoplichten aan het eind van het viaduct een U-bocht linksom maken. Rij de ventweg op (neem dus niet de oprit van het viaduct) en volg de borden ‘Helicon’. Links onder het Bernhardviaduct door, de Oranje Buitensingel op. Bij de tweede mogelijkheid links de brug over en direct weer links. De ingang van de parkeergarage ‘Helicon’ bevindt zich dan rechts vlak voor het tramviaduct.

Uit de richtingen Amsterdam en Rotterdam


Volg de A4 richting Prins Clausplein. Daarna afslaan naar de A12 richting Den Haag centrum. Vervolgens routebeschrijving zoals vanuit Utrecht.

Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS)