RVS overhandigt bundel ‘Zorgen voor Morgen’ aan minister Hugo de Jonge

De Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) brengt aan het einde van ieder jaar een kerstbundel uit. Dit jaar staat de kerstbundel in het thema van ‘Zorgen voor Morgen’. Vrijdag 20 december kreeg minister Hugo de Jonge het eerste exemplaar uitgereikt door voorzitter Jet Bussemaker.

Met het thema van dit jaar wil de RVS reflecteren op de toekomst van zorg en samenleving tegen de achtergrond van de snel veranderende zorgsector. Daarom heeft de RVS twaalf Nederlanders geïnterviewd die een inspirerend, prikkelend of vernieuwend perspectief hebben op de wereld van zorgen en samenleven. Deze groep is divers: zowel kunstenaars, onderzoekers, beleidsmakers, professionals, ondernemers als ervaringsdeskundigen zijn betrokken. Elk van hen heeft bijzondere kennis en ervaring. Maar bovenal hebben zij een beeld bij hoe zorg en samenleving er in de toekomst uit zouden kunnen zien. 

Bekijk hier de bundel 'Zorgen voor Morgen'.

Aanbieding Zorgen voor Morgen aan minister de Jonge
Beeld: Steyn van Rongen