13 oktober Jaarconferentie Transitie is mensenwerk

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Lijm & Cultuur Rotterdamseweg 272 2628 AT Delft

Zet in mijn agenda

Op vrijdag 13 oktober 2023 vindt onze jaarlijkse conferentie plaats. Tijdens deze conferentie staat het thema ''Transitie is mensenwerk'' centraal. Om de zorg op termijn toegankelijk en betaalbaar te houden, zijn structurele aanpassingen hoognodig.

In ons recent advies "Met de stroom mee" constateren we dat deze transitie óók mensenwerk is. 

Aanmelden
Via deze link kunt u zich aanmelden voor de conferentie.
Leer hier meer informatie over het programma en de deelsessies.

Conferentie

Graag nodigen we u uit om op 13 oktober 2023 in Delft met elkaar en met ons te onderzoeken wat ieder van ons kan bijdragen aan deze verandering. Hoe draagt uw organisatie bij aan transitie en transformatie? Wat moet er in uw organisatie veranderen om de gewenste transitie mogelijk te maken? Of staat uw organisatie wellicht verandering in de weg? En wat kunnen u en uw collega’s zelf bijdragen? 

Wij hopen u op deze dag te mogen verwelkomen.