Brede belangstelling voor het advies ‘(Samen)leven is meer dan overleven’

Het recent verschenen advies ‘(Samen)leven is meer dan overleven’ geniet brede belangstelling en wordt door verschillende media opgepakt. In dit advies vraagt de Raad voor Volksgezondheid & Samenleving (RVS) aandacht voor dat wat in de crisissituatie onderbelicht blijft.

Voorzitter Jet Bussemaker heeft het advies mogen presenteren in het programma Buitenhofbekijk hier de uitzending. Daarnaast hebben verschillende kranten en tijdschriften aandacht besteed aan het advies. Zo zijn naar aanleiding van dit advies onder andere de volgende publicaties verschenen:

• een artikel in deVolkskrant en in hetNRC;
• een interview met Jet Bussemaker en Pieter Hilhorst inZorg en Welzijn;
• een interview met Jan Kremer inZorgvisie.

Beeld: ©Woon- en Zorghuis Scheyvenhof / is Nino Schmitz