Resultaten derde coronaraadpleging

De derde coronaraadpleging focuste zich op ‘goed en gezond (samen)leven’ in de onzekere periode waarin het coronavirus deel van onze levens uitmaakt. De antwoorden van de 1.953 respondenten leidden tot soms tegenstrijdige resultaten. Raadslid Pieter Hilhorst schreef hierover de blog ‘Dat-nooit-meer’.

Omgaan met de omschakeling naar een soepeler regime

De raadpleging werd in juli uitgezet. Het doel was om een beeld te krijgen van de omschakeling van (intelligente) lockdown naar een soepeler regime, de praktische en bestuurlijke knelpunten en de manier waarop de samenleving daarmee omgaat.

RVS coronaraadplegingen

Via de coronaraadplegingen krijgt de RVS inzicht in wat er als gevolg van de coronacrisis speelt in Nederland. Zo kunnen we regering en parlement nog beter en scherper adviseren over de thema’s van onze werkagenda.