Blogreeks Beroepenregulering in de zorg: Willem Jan Meerding

Op verzoek van Minister Bruins van Medische Zorg en Sport bereidt de RVS een advies voor over regulering van beroepen in de zorg. De Raad houdt hiertoe momenteel een veldraadpleging onder werkenden in de zorg. Ook plaatst de Raad de komende weken blogs over specifieke onderwerpen van beroepenregulering. De blogs bevatten geen standpunten van de Raad. Ze zijn bedoeld om te prikkelen en reacties te ontlokken. Hoe denkt u over het thema dat in onderstaande blog wordt aangesneden? Wij zijn benieuwd naar uw reactie. De Raad streeft ernaar zijn advies aan de minister voor de zomer van 2019 uit te brengen.

Lees hier de blog 'De aanzuigende werking van de Wet BIG'. Of kijk hier voor meer informatie over het adviestraject Beroepenregulering in de zorg.