08 februari Nederland vergrijst, hoe gaan we daar mee om? - televisie uitzending Jacobine op NPO 2

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-

Op zaterdagmiddag 8 februari 17:40 uur is onze voorzitter Jet Bussemaker is te gast bij het televisieprogramma van Jacobine Geel op NPO 2. Hier praat zij o.a. over het advies 'De derde levensfase: het geschenk van de eeuw'.

De komende decennia stijgt het aantal 65 plussers naar ruim 3 miljoen in 2040. Veel jonge ouderen willen autonomie en vrijheid, maar op allerlei manieren gaat de samenleving een beroep op hen doen. Jacobine praat aan tafel met Jet Bussemaker, voorzitter van de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving, zij presenteerde een rapport: De derde levensfase; en verder met Jan Slagter, directeur van Omroep Max en Wouke van Scherrenburg, journalist. Kijk hier voor meer informatie over het programma Jacobine.

Jacobine, zaterdag 8 februari om 17.40 uur op NPO 2.