05 september 6e Els Borst Lezing: Hoe verandert medische technologie ons denken over ouderschap en gezinsvorming?

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
Glazen zaal, Prinsessegracht 26, Den Haag

Prof. dr. Annelien Bredenoord, hoogleraar ethiek van biomedische innovatie aan het UMC Utrecht, houdt de 6e Els Borst Lezing van het Centrum voor Ethiek en Gezondheid (CEG) op woensdagmiddag 5 september 2018 in de Glazen Zaal in Den Haag.

Ook aanwezig zijn?

U kunt zich hier aanmelden.

Els Borst Lezing

De Els Borst Lezing is een initiatief van het Centrum voor Ethiek en Gezondheid (CEG) en wordt dit jaar voor de 6e keer georganiseerd. Het CEG is in 2003 opgericht, op verzoek van de toenmalige minister van VWS, Els Borst. Sindsdien signaleert en informeert het CEG over diverse ethische vraagstukken die worden opgeroepen door nieuwe ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Voor meer informatie kijk op de website van de Els Borst Lezing.

Het CEG is een samenwerkingsverband van de Gezondheidsraad (GR) en de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS). Voor meer informatie kijk op de website van het CEG.