Eindejaarspublicatie (On)verschillig?

Racisme en discriminatie in de zorg en ondersteuning is een thema waar we niet (on)verschillig over kunnen blijven: 1 op de 5 zorgverleners ondervindt  discriminatie. Dat leidt niet alleen tot verminderd werkplezier of gevoelens van frustratie, maar is zelfs een reden voor zorgverleners om de sector te verlaten. Dat is extra pijnlijk in de context van oplopende personeelstekorten. Desondanks lijkt het in de praktijk lastig om racisme en discriminatie aan te pakken. Zo kan het tegengaan van discriminatie schuren met de zorgplicht van zorgorganisaties en hebben veel organisaties geen of onvoldoende mechanismen voor het inzichtelijk maken en tegengaan van discriminatie op de werkvloer.

 

Bestel de eindejaarspublicatie hier

Bestellen publicatie

*is een verplicht veld

Graag postadres van uw organisatie invullen.
Voer hier een geldig e-mailadres in. Voorbeeld 'naam@domein.nl'
Wij willen graag uw telefoonnummer tijdens kantooruren weten. Wij kunnen dan telefonisch contact opnemen als wij nog vragen hebben.
Aantal
Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw bestelling te behandelen. Daarna worden ze vernietigd. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Akkoordverklaring(verplicht)