Goed leven

Met de bundel Goed leven wil de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) laten zien dat goed leven zeer divers is. En dat het niet vanzelfsprekend is en zeker ook niet gemakkelijk. We geven een podium aan mensen die ons vertellen of laten zien wat goed leven voor hen betekent. Voor sommigen is goed leven een hele klus. Niet alle facetten van goed leven komen aan bod. Het thema is zo veelzijdig dat het zich niet laat vangen tussen de voor- en achterkaft van een boek.

De bundel is een bloemlezing geworden van beschouwingen, voorbeelden, interviews, reportages, testimonials, foto’s en tekeningen. De bijdragen zijn soms heel concreet en soms wat abstracter. De inhoud is zo divers als het leven zelf.

Projectgroep

Prof. dr. P.L. (Pauline) Meurs

Dr. A. (Aletta) Winsemius

In de media

Goedleven in meervoud - gezamenlijke nieuwsbrief adviesraden 18 december 2018

Bestellen publicatie

U kunt het advies 'Goed leven' bestellen via dit bestelformulier.