Nieuw raadslid per 15 januari 2023

Per 15 januari 2023 treedt Floortje Scheepers toe tot de Raad voor Volksgezondheid & Samenleving. Zij vervangt Jan Kremer, wiens termijn na 8 jaar raadslidmaatschap per 1 januari 2023 afloopt.

Floortje Scheepers

Floortje Scheepers is hoogleraar ‘Innovatie in de geestelijke gezondheidszorg’ bij het UMC Utrecht. Ook is zij afdelingshoofd Psychiatrie (zorg, onderwijs en onderzoek). Scheepers is opgeleid tot psychiater en kinder- en jeugdpsychiater bij het UMC Utrecht. Scheepers treedt per 15 januari 2023 toe tot de raad.

Jan Kremer

Per 1 januari 2023 eindigt het raadslidmaatschap van Jan Kremer. Na 8 jaar heeft hij zijn maximale termijn bereikt. Kremer maakte o.a. deel uit van de commissies van de adviezen De kunst van het innoveren, Acute zorg en Blijk van vertrouwen. Kremer blijft tot juli 2023 als lid op projectbasis betrokken bij een aantal lopende adviezen.