Tweede raadpleging In het Oog van de Storm

ogen werkeganda RVS 2

“Vandaag is de uitnodiging voor de tweede raadpleging ‘In het Oog van de Storm’ verstuurd. Deze vragenlijst is verstuurd naar de mensen die reeds hebben deelgenomen aan de eerste raadpleging.

We hadden geen betere dag kunnen uitzoeken dan vandaag, de dag van de verpleging. Want in deze tweede raadpleging gaan we onder andere in op de manier waarop we het personeel in de zorg kunnen behouden. Ook gaan wij in op digitale zorginnovaties. Omdat wij graag inzicht willen krijgen in de ontwikkelingen gedurende de coronacrisis zullen wij deze uitnodiging alleen versturen naar de mensen die deel hebben genomen aan de eerste raadpleging.

Heeft u niet deelgenomen aan de eerste raadpleging, maar wilt u wel een bijdrage leveren aan deze onderwerpen? Stuur een mail@raadrvs.nl, dan nemen wij contact met u op.”