Tweede raadpleging In het Oog van de Storm

De Raad voor Volksgezondheid & Samenleving verzamelt  voor de 2e keer ervaringen die we nú tijdens de coronacrisis opdoen, zodat we straks regering en parlement nog beter kunnen adviseren over de thema’s van onze werkagenda.

Vandaag verstuurden wij de uitnodiging voor de 2e raadpleging ‘In het Oog van de Storm’. Deze vragenlijst is verstuurd naar de mensen die deelnamen aan de eerste raadpleging.

We hadden geen betere dag kunnen uitzoeken dan vandaag, de dag van de verpleging. Want in deze tweede raadpleging gaan we onder andere in op de manier waarop we het personeel in de zorg kunnen behouden. Ook gaan wij in op digitale zorginnovaties. Omdat wij graag inzicht willen krijgen in de ontwikkelingen gedurende de coronacrisis zullen wij deze uitnodiging alleen versturen naar de mensen die deel hebben genomen aan de eerste raadpleging.

Heeft u niet deelgenomen aan de eerste raadpleging, maar wilt u wel een bijdrage leveren aan deze onderwerpen? Stuur een mail@raadrvs.nl, dan nemen wij contact met u op.