In het Oog van de Storm raadpleging

De verbinding tussen volksgezondheid & samenleving is nog nooit zo voelbaar geweest als nu. We maken ons allemaal zorgen over onze dierbaren, buren, onszelf. En over: hoe nu verder? Zullen we er iets van leren?

En dat is precies wat de Raad voor Volksgezondheid & Samenleving (RVS) wil doen: ervaringen verzamelen die we nú tijdens de coronacrisis opdoen, zodat we straks regering en parlement nog beter kunnen adviseren over de thema’s van onze werkagenda. Helpt u ons daarbij?
Na deze eerste peiling zullen er nog meer volgen, waarbij we de vragen gaandeweg aanpassen. Invullen duurt ongeveer 15 minuten, en uiteraard gaan we vertrouwelijk met uw gegevens om. Mocht u meer achtergrondinformatie willen over deze vragenlijst, kijk hier voor meer informatie.
 

Beeld: ©RVS