Vacature senior adviseur RVS (economie)

Vergrijzing, druk op de arbeidsmarkt, financiering van zorg, grenzen aan genezen en verbeteren en een veranderende leefomgeving; het zijn bewegingen die onze samenleving de komende jaren uitdagen en vormen. Over de grenzen van bestaande domeinen en disciplines heen.

De Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) zoekt een senior adviseur met een achtergrond in economie om ons adviesteam te versterken en bij te dragen aan een duurzame inrichting van de volksgezondheid en samenleving in Nederland. Iets voor jou?

Senior adviseur met achtergrond in economie

De RVS zoekt een senior adviseur met een financieel-economische achtergrond die vooral werkzaam zal zijn op het terrein van schurende stelsels. Affiniteit met en kennis van de organisatie, structuur en bekostiging van zorg en maatschappelijke ondersteuning is daarvoor gewenst.

Functieprofiel

Kijk hier voor het volledige functieprofiel en stuur je sollicitatie digitaal voor vrijdag 24 januari 2020 naar nl.buijs@raadrvs.nl.

Meer informatie?

Wil je meer weten over deze functie? Bel dan met onze directeur/algemeen secretaris Stannie Driessen op 06-22810107 of mail naar s.driessen@raadrvs.nl

Zien we je snel?

vacature