Wij vragen uw hulp voor onze nieuwe werkagenda!

Dit jaar stelt de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) een nieuwe werkagenda op voor de komende jaren. Welke thema’s op het snijvlak van zorg, volksgezondheid en samenleving verdienen aandacht? Daarbij vragen we u graag om hulp!

Op dit moment werkt de RVS aan een nieuwe werkagenda voor de komende jaren. Dat doen wij niet alleen. Wij laten ons graag inspireren door bestuurders, vertegenwoordigers en beleidsmakers, maar vooral ook met de mensen om wie het uiteindelijk draait: de zorg- en hulpverleners op de werkvloer en de mensen die zorg of hulp nodig hebben. Hiervoor heeft de RVS daarom uw hulp nodig! 

Meer informatie vindt u op de website www.raadrvs.nl/rankingthetopics. U kunt met ons meedenken door het invullen van een korte vragenlijst. U kunt daarin aangeven welke onderwerpen u belangrijk vindt. En wat wij zeker niet over het hoofd mogen zien in onze adviezen aan de regering. Ook kunt u hier zien wat andere mensen belangrijk vinden.

De inbreng van u en anderen verwerken wij in onze nieuwe werkagenda, die wij naar verwachting januari 2020 vaststellen.

Wij hopen dat u met ons mee wilt denken!

ranking the topcis