Wil jij stage lopen bij de RVS?

De Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) is op zoek naar een enthousiaste, creatieve en energieke stagiair (m/v) communicatie, evenementen & producten. De stage is voor een periode van 6 tot 9 maanden en start vanaf 1 september 2019.

Wij zijn op zoek naar een stagiair die het leuk vindt om een actieve bijdrage te leveren aan de communicatie en de organisatie van diverse bijeenkomsten en evenementen van de RVS en de begeleiding van verschillende drukwerkuitingen.

Volg je op dit moment een opleiding communicatie of een andere relevant opleiding en heb je nog een stageperiode voor de boeg? Lees hier het profiel en reageer per mail naar nl.buijs@raadrvs.nl. Wie weet zien we je snel?

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Nathalie Buijs (medewerker bedrijfsvoering), 06-11797042 of nl.buijs@raadrvs.nl of met Jeanine Graaff (communicatieadviseur) op 06-15035469 of j.graaff@raadrvs.nl.