Vacature woordvoerder RVS

De Raad voor Volksgezondheid en Samenleving is op zoek naar een enthousiaste, strategisch ingestelde woordvoerder. Jij zet je kennis en communicatievaardigheden in om de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving sterk te profileren en goed te positioneren. Je werkt daarbij nauw samen met de voorzitter en directeur. Je bent ook de link tussen de Raad en de media. Bij elk nieuw advies zorg jij voor heldere woordvoering.

Je ziet kansen voor profilering en anticipeert effectief op risico’s. Achter de schermen werk je samen met een actief communicatieteam dat jou ondersteunt bij het hele communicatierepertoire. Je vertaalt ingewikkelde materie in glasheldere boodschappen. Je kent de multimedia-ontwikkelingen en neemt onze adviseurs hierin mee.

Nieuwsgierig geworden naar deze prachtige en uitdagende functie? Lees dan nu verder in de volledige vacaturetekst.

vacature