Vacature senior adviseur RVS

Hoe organiseren we de toegang tot zorg en ondersteuning? Hoe gaan we om met nieuwe technologieën in de zorg? Het zijn belangwekkende vraagstukken in een maatschappij die snel vergrijst. Als senior adviseur bij de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving denk je mee over thema’s die ertoe doen. Zo draag je bij aan een duurzame inrichting van de volksgezondheid en samenleving in Nederland.

Als senior adviseur sta jij aan het stuur van adviestrajecten over volksgezondheid en samenleving. Je zet de lijnen van de trajecten uit, organiseert bijeenkomsten en schrijft de adviesteksten. Uiteraard ben je een kei in het opbouwen en onderhouden van een netwerk. Je zorgt ervoor dat adviezen aansluiten bij wetenschap, beleid en praktijk. Je bent hierin  diplomatiek en hebt het lef om een onafhankelijk oordeel  te vormen.

Je werkt in het krachtenveld van politiek, bestuur, overheid en zorgveld. Je houdt van de onderwerpen die de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving oppakt en hebt een goede neus voor ontwikkelingen en nieuwe kennis.

Meer weten? Lees hier de volledige vacaturetekst senior adviseur. De RVS is op zoek naar twee senior adviseurs.

vacature