VeRS

‘VeRS’: het talentennetwerk van de RVS

Begin 2018 is VeRS gestart, het talentennetwerk van de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS). Dit jaar nemen 27 enthousiaste jonge professionals met affiniteit en/of ervaring met de zorg en het sociaal domein deel aan dit netwerk.

Dit doen zij op uitnodiging van de Raad en op persoonlijke titel. Elk brengen zij hun eigen kennis en ervaring mee. Deze jonge professionals denken onafhankelijk mee met de adviesthema’s van de RVS.

De oprichting van dit talentennetwerk geeft verder inhoud aan de missie van de RVS om adviesthema’s vanuit uiteenlopende perspectieven te belichten en daarbij zo goed mogelijk gebruik te maken van verschillende inzichten uit de wetenschap en de praktijk van gezondheid, zorg en sociaal domein. De leden van VeRS committeren zich niet aan de adviezen van de RVS. De verantwoordelijkheid voor RVS-adviezen ligt bij de Raad.

We zijn net gestart met de eerste groep. Deelnemers van VeRS doen in principe 1 à 2 jaar mee. Daarna wisselt deze samenstelling van VeRS weer.

Recente tweets Uitklappen Inklappen
raadRVS
@raadRVS
Twee keer een half uur bewegen zal juist een verlichting geven. Er komt meer rust in de klas. Het is belangrijk dat… twitter.com/i/web/status/1…
@raadRVS retweeted
Michel Rog
@michelrog
College in Tweede Kamer van Erik Scherder nav rapport #plezierinbewegen van ⁦@Onderwijsraad⁩ ⁦@NLsportraad⁩ ⁦… twitter.com/i/web/status/1…
Alle tweets

Raad voor Volksgezondheid en Samenleving gebruikt cookies voor het goed laten functioneren van de site en voor het registreren van de bezoekers. Om door te gaan zijn de functionele cookies noodzakelijk.

Onderaan elke pagina is een link naar onze privacy policy te vinden.