A. (Ayeh) Zarrinkhameh, MSc

Senior adviseur

linkedin

Ayeh Zarrinkhameh werkt als senior adviseur bij de RVS.

Zij studeerde Culturele Antropologie & Ontwikkelingssociologie aan Universiteit Leiden. Gedurende haar opleiding heeft ze zich vooral verdiept in thema’s als identiteit in relatie tot globalisering, maatschappelijke integratie, diversiteit(sbeleid) en interculturele communicatie.

Vanaf 2011 tot en met 2015 werkte zij als adviseur bij de Raad voor de Volksgezondheid en Zorg. Ze verdiepte zich in vraagstukken omtrent informele hulp, solidariteit en wederkerigheid, gebruik van e-health bij zelfmanagement en de verschillende strategieën van gemeenten in hun aanpak van de drie decentralisaties (Wmo 2015, Jeugdwet en Participatiewet).

In 2015 maakte zij de overstap naar de Raad voor het Openbaar Bestuur waar zij onderzoek deed naar de betekenis van de drie decentralisaties (Wmo 2015, Jeugdwet en Participatiewet) voor de inrichting van het openbaar bestuur en het functioneren van de (lokale) democratie. Vanaf medio 2017 tot en met medio 2018 is zij vanuit de Rob gedetacheerd bij de Raad voor de Volksgezondheid en Samenleving waar ze bijdraagt aan De Zorgagenda voor een gezonde samenleving en het advies omtrent ouder worden.

Artikelen

Contactgegevens

Telefoonnummer06 - 4683 5942
Mobiel070 - 340 5785
E-mail adres.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

In ontwikkeling

Raad voor Volksgezondheid en Samenleving gebruikt cookies voor het goed laten functioneren van de site en voor het registreren van de bezoekers. Om door te gaan zijn de functionele cookies noodzakelijk.

Onderaan elke pagina is een link naar onze privacy policy te vinden.