Drs. A. (Annet) den Hoed

Senior adviseur

linkedin twitter

Annet den Hoed werkt als senior adviseur bij de RVS.

Zij studeerde Maatschappijgeschiedenis, afstudeerrichting Beleid en Bestuur aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij heeft gewerkt bij de Erasmus Universiteit, de gemeente Gouda en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Haar kennisgebieden zijn het gemeentelijke domein, informele zorg, maatschappelijke opvang en geweld in afhankelijkheidsrelaties. Momenteel is Annet gedetacheerd bij Movisie.

Artikelen

  • Hoed, A. den, Manshanden, J. (2017). Eenvoud loont bij het voorkomen van schulden. Geraadpleegd op 28-06-2017 via website Sociale Vraagstukken.
  • Zwaard, W. van der, Hoed, A. den en Ruiter, D. de. (2016) Kind en gezin centraal: makkelijker gezegd dan gedaan. Geraadpleegd op 28-06-2017 via website Sociale Vraagstukken.
  • Meerding, W.J., Zarrinkhameh, A. & Hoed, A. den (2015). Van zorgreflex naar sociaal netwerk. Geraadpleegd op 05-11-2015 via website Sociale Vraagstukken.

Contactgegevens

Telefoonnummer06 - 1503 5283
E-mail adres.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Raad voor Volksgezondheid en Samenleving gebruikt cookies voor het goed laten functioneren van de site en voor het registreren van de bezoekers. Om door te gaan zijn de functionele cookies noodzakelijk.

Onderaan elke pagina is een link naar onze privacy policy te vinden.