Vacature projectondersteuner evenementen en producten

De corona-, energie en klimaatcrisis hebben de maatschappelijke opgaven op het gebied van volksgezondheid & samenleving uitvergroot. Kwetsbare groepen worden extra geraakt en de kansenongelijkheid in onze samenleving neemt toe. Ook de vergrijzing, tekorten op de arbeidsmarkt en toekomstige financiering van zorg zijn belangrijke uitdagingen voor de komende jaren. Uitdagingen die over de grenzen van bestaande domeinen en disciplines heen reiken. De Raad voor Volksgezondheid & Samenleving (RVS) zoekt een projectondersteuner met de focus op evenementen en producten om het ondersteuningsteam te versterken.

De werkzaamheden van de ondersteuners bij de RVS zijn verdeeld over bedrijfsvoering, management, evenementen en communicatie. Als projectondersteuner ondersteun jij adviseurs en raadsleden bij de totstandkoming van onze adviezen en andere producten. Je verricht uiteenlopende werkzaamheden die met name praktisch en uitvoerend van aard zijn. Wij zijn op zoek naar een medewerker die een bijdrage kan leveren aan het dynamische werk van de RVS.

We zoeken een nieuwe collega die een spin in het web is voor het onderdeel evenementen en producten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de projectleider, ondersteunt bij de projectplanning en organisatie van vergaderingen, zowel met raadsleden als externe partijen. Je bent goed in het organiseren en plannen van (kleine en grote) bijeenkomsten. Ook het bewaken van processen, beheren van het CRM systeem behoort tot de dagelijkse werkzaamheden. Je werkt zelfstandig maar voelt je ook thuis in teamverband, prioriteert in je eigen werkzaamheden en speelt flexibel in op veranderingen. Daarnaast ben je nieuwsgierig om je nieuwe systemen eigen te maken.

Wat ga jij doen?


Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn onder meer:
• Je ondersteunt de adviseurs bij het adviestraject en bewaakt de voortgang van de administratieve processen.
• Je organiseert (online-) vergaderingen, expertmeetings en werkconferenties.
• Je bent verantwoordelijk voor de verzending van uitnodigingen, afspraakbevestigingen en de agenda’s voor vergaderingen, expertmeetings en werkconferenties.
• Je zorgt pro-actief voor de begeleiding van het productieproces van de adviezen van de RVS. Je beheert hiervoor het planningsoverzicht, signaleert knelpunten en adviseert.
• Je verzorgt offertetrajecten conform de aanbestedingsrichtlijnen van de Rijksoverheid en stuurt leveranciers aan voor kleine opdrachten.
• Je beheert het huisstijlhandboek RVS en bewaakt deze.
• Je redigeert en verzorgt de lay-out van teksten en verzorgt de begeleiding rondom de vormgeving.
• Je plaatst content op onze website.

Functie-eisen

Je kan op MBO+ niveau werken en denken.
• Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
• Je hebt ervaring met de coördinatie, planning, voortgangsbewaking en uitvoering van operationele processen.
• Je hebt ervaring met het opstellen van korte notities en overzichten.
• Je hebt goede digitale vaardigheden (word, excel, outlook) en maakt je systemen snel eigen.
• Je hebt een dienstverlenende en pro-actieve houding en je kunt omgaan met piekbelastingen.

Wat bieden wij?

Arbeidsvoorwaarden
• Salarisniveau schaal 8
• Maandsalaris min. € 2.817 – max. € 3.782 (bruto)
• Contractduur 1 jaar met uitzicht op vaste aanstelling
• Minimaal aantal uren per week 32
• Maximaal aantal uren per week 36

Contact

Stuur je cv en motivatie, uiterlijk 17 oktober 2022 naar bedrijfsvoering@raadrvs.nl, onder vermelding van vacature projectondersteuner evenementen en producten RVS. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Nathalie Buijs, adviseur bedrijfsvoering via nl.buijs@raadrvs.nl en 06- 11797042. Voor meer informatie over de RVS kun je terecht op www.raadrvs.nl.

Selectieprocedure

De procedure bestaat uit een cv-selectie en twee gespreksronden (een eerste met adviseurs bedrijfsvoering en ondersteuning en een tweede met de directeur). Het is ons streven om de procedure binnen 6 weken na sluiting van de sollicitatietermijn af te ronden.