Wij zoeken nieuwe raadsleden

Wij zoeken 3 nieuwe raadsleden met kennis van en affiniteit met wetenschap, innovatie en ondernemerschap en/of ethiek. Om onze Raad te versterken en bij te dragen aan een duurzame inrichting van de volksgezondheid & samenleving in Nederland.

Wij zoeken nieuwe raadsleden Raad voor Volksgezondheid & Samenleving

Voor meer informatie

Wij organiseerden op donderdag 22 april een webinar over de functie. De presentatie bij deze webinar kunt u hierboven downloaden. Deze presentatie bevat praktische informatie over de werkwijze en cultuur van de raad, en over onze recente adviezen. Voor aanvullende informatie kunt u bekijken: 

Uw schriftelijke reactie ontvangen wij graag uiterlijk maandag 3 mei 2021 onder vermelding op de enveloppe van ‘vacature RVS’, Secretariaat RVS, postbus 19404, 2500 CK Den Haag. Of via de mail, management@raadrvs.nl.