Toegang tot Gezondheidszorg

19 februari 2017, 16:00 - 17:00

Locatie: STAY OKAY Maastricht (Maasboulevard 101)

De Nederlandse gezondheidszorg is van hoog niveau, maar er zijn mensen die moeilijk de weg vinden naar goede zorg. Wat doen zij als ze zich ziek voelen? Waar lopen ze tegenaan als ze zich melden bij een huisarts of in het ziekenhuis? Welke oplossingen vinden ze? En hoe zou de gezondheidszorg kunnen meewerken aan betere toegankelijkheid?

In opdracht van de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) organiseert debatcentrum Sphinx een discussie over de toegang tot de zorg. Tijdens het eerste, besloten, deel van de middag, inventariseren we met een aantal betrokkenen bovenstaande vragen. Tijdens het tweede deel van de middag worden de uitkomsten gepresenteerd en verder besproken – iedereen die zich betrokken voelt bij de toegankelijkheid van de zorg is daar van harte welkom!

De resultaten van de middag worden verwerkt in een rapport dat de RVS zal overhandigen aan minister Schippers – zij gebruikt dat rapport voor de overdracht aan haar opvolger in de volgende regering.

Moderator: Hester Macrander

Zondag 19 februari 2017
16:00 – 17:00 uur (inloop 15:30 uur)
STAY OKAY Maastricht (Maasboulevard 101)

Toegang gratis

  • Google+
  • LinkedIn
Recente tweets Uitklappen Inklappen
@raadRVS retweeted
Jan Kremer
@JKNL
Denk mee over de ‘Zorgagenda voor een gezonde samenleving". Ga naar: nl.surveymonkey.com/r/RVSzorgagenda en vul de enquête in.… twitter.com/i/web/status/8…
@raadRVS retweeted
Leyden Academy
@LeydenAcademy
Kwaliteit van zorg: wie mag het zeggen? Joris Slaets verzorgt 5e Els Borst Lezing @CEG_NL @Gezondheidsraad @raadRVStwitter.com/i/web/status/8…
Alle tweets