Pauline Meurs gaat weg bij de RVS

Datum: 02 oktober 2018.
Pauline Meurs gaat weg bij de RVS

De voorzitter van de RVS, Pauline Meurs, ziet af van een tweede termijn als voorzitter van de RVS.

“Het was een moeilijke beslissing. Ik heb met veel passie en energie met de raadsleden en het secretariaat kunnen bouwen aan de RVS. De organisatie staat en is klaar voor de volgende fase met een nieuwe werkagenda en dus ook met een nieuwe voorzitter. Ik ga me richten op mijn wetenschappelijke werk aan de Erasmus Universiteit”, aldus Pauline Meurs.

De openbare werving voor een nieuwe voorzitter wordt nu voorbereid door de ABD. Pauline Meurs blijft aan tot er een nieuwe voorzitter is. Naar verwachting is dat in het voorjaar van 2019.

 

  • Google+
  • LinkedIn
Recente tweets Uitklappen Inklappen
raadRVS
@raadRVS
Twee keer een half uur bewegen zal juist een verlichting geven. Er komt meer rust in de klas. Het is belangrijk dat… twitter.com/i/web/status/1…
@raadRVS retweeted
Michel Rog
@michelrog
College in Tweede Kamer van Erik Scherder nav rapport #plezierinbewegen van ⁦@Onderwijsraad⁩ ⁦@NLsportraad⁩ ⁦… twitter.com/i/web/status/1…
Alle tweets

Raad voor Volksgezondheid en Samenleving gebruikt cookies voor het goed laten functioneren van de site en voor het registreren van de bezoekers. Om door te gaan zijn de functionele cookies noodzakelijk.

Onderaan elke pagina is een link naar onze privacy policy te vinden.