De Raad voor Volksgezondheid en Samenleving vraagt uw hulp!

Datum: 20 februari 2017.
De Raad voor Volksgezondheid en Samenleving vraagt uw hulp!

Zorg en hulp in Nederland zijn van hoge kwaliteit. Toch zijn er ook problemen. Wat zijn voor u de belangrijkste dilemma’s in de zorg en hulp in Nederland? En welke oplossingen ziet u? In het verkiezingsjaar begint de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) met een nieuw en belangrijk project. Wij zijn gevraagd om voor de toekomstige minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) een strategische beleidsagenda te maken. Wij noemen dit: De Zorgagenda.

Alles over De Zorgagenda vindt u op www.dezorgagenda.nl. Op deze website kunt u uw ervaringen met zorg of hulp delen. En u kunt een boodschap voor de toekomstige minister van VWS aan ons meegeven. Ook kunt u lezen over onze ervaringen met zorg en hulp die we opdoen tijdens werkbezoeken en in gesprekken met zorgvragers en zorgverleners.

Wij hopen dat u met ons mee wilt denken en de link www.dezorgagenda.nl ook wilt delen binnen uw persoonlijke netwerk.

  • Google+
  • LinkedIn
Recente tweets Uitklappen Inklappen
@raadRVS retweeted
Vereniging voor Bestuurskunde
@VBbestuurskunde
'De vraag is hoe maatwerk kan worden beschermd tegen onaangename en disruptieve verschillen die juist ondermijnend… twitter.com/i/web/status/1…
@raadRVS retweeted
Vereniging voor Bestuurskunde
@VBbestuurskunde
"In mijn lezing verken ik hoe het beginsel van situationele gelijkheid kan werken in de zorg. Zorg ontvangen met aa… twitter.com/i/web/status/1…
Alle tweets

Raad voor Volksgezondheid en Samenleving gebruikt cookies voor het goed laten functioneren van de site en voor het registreren van de bezoekers. Om door te gaan zijn de functionele cookies noodzakelijk.

Onderaan elke pagina is een link naar onze privacy policy te vinden.