Cathalijne Dortmans nieuwe algemeen secretaris/directeur Raad voor Volksgezondheid en Samenleving

Datum: 05 september 2017.
Cathalijne Dortmans nieuwe algemeen secretaris/directeur Raad voor Volksgezondheid en Samenleving

Cathalijne Dortmans

De Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) krijgt per 15 november as. een nieuwe algemeen secretaris/directeur: Cathalijne Dortmans. Cathalijne Dortmans (44) is nu nog interim manager bij de Algemene Bestuursdienst, van waaruit zij momenteel de functie van lid van het Management Team directie Maatschappelijke Ondersteuning bij het ministerie van VWS vervult. Eerder was zij onder meer werkzaam als Inhoudelijk secretaris Evaluatiecommissie prestatiebekostiging hoger onderwijs bij het ministerie van OCW en als Statengriffier van de provincie Noord-Brabant.
Dortmans heeft Engelse taal- en letterkunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en Politicologie aan de Universiteit Leiden.

Cathalijne Dortmans volgt Luc Donners op, die de functie van algemeen secretaris/directeur RVS sinds 1 maart 2016 op ad-interimbasis vervulde.

  • Google+
  • LinkedIn
Recente tweets Uitklappen Inklappen
@raadRVS retweeted
Pieter Hilhorst
@Pieterhilhorst
Mooi stuk van @PaulineMeurs van @raadRVS over veel te dure medicijnen en we de macht van Big Pharma met Europese sa… twitter.com/i/web/status/1…
@raadRVS retweeted
Bas Leerink
@bas_leerink
Mooi artikel van onze voorzitter @raadRVS fd.nl/opinie/1270885…
Alle tweets

Raad voor Volksgezondheid en Samenleving gebruikt cookies voor het goed laten functioneren van de site en voor het registreren van de bezoekers. Om door te gaan zijn de functionele cookies noodzakelijk.

Onderaan elke pagina is een link naar onze privacy policy te vinden.