Cathalijne Dortmans nieuwe algemeen secretaris/directeur Raad voor Volksgezondheid en Samenleving

Datum: 05 september 2017.
Cathalijne Dortmans nieuwe algemeen secretaris/directeur Raad voor Volksgezondheid en Samenleving
Cathalijne Dortmans

De Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) krijgt per 15 november as. een nieuwe algemeen secretaris/directeur: Cathalijne Dortmans.

Cathalijne Dortmans (44) is nu nog interim manager bij de Algemene Bestuursdienst, van waaruit zij momenteel de functie van lid van het Management Team directie Maatschappelijke Ondersteuning bij het ministerie van VWS vervult. Eerder was zij onder meer werkzaam als Inhoudelijk secretaris Evaluatiecommissie prestatiebekostiging hoger onderwijs bij het ministerie van OCW en als Statengriffier van de provincie Noord-Brabant.
Dortmans heeft Engelse taal- en letterkunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en Politicologie aan de Universiteit Leiden.

Cathalijne Dortmans volgt Luc Donners op, die de functie van algemeen secretaris/directeur RVS sinds 1 maart 2016 op ad-interimbasis vervulde.

  • Google+
  • LinkedIn
Recente tweets Uitklappen Inklappen
raadRVS
@raadRVS
Reden temeer voor een integraal #zorgleefplan Lees ons advies #Heftineigenhand bit.ly/2i1ln6V @raadRVS twitter.com/DeGroene/statu…
raadRVS
@raadRVS
De kunst van het samenleven. Een nieuwe kijk op wijken,wonen en zorg leest u in het #WHOCARES briefadvies… twitter.com/i/web/status/9…
Alle tweets