8 februari presentatie essay Gezien en gehoord aan de bewindspersonen VWS

Datum: 31 januari 2018.
8 februari presentatie essay Gezien en gehoord aan de bewindspersonen VWS

Op donderdag 8 februari presenteert de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) het essay Gezien en gehoord – 17.000 ervaringen met zorg en hulp aan minister De Jonge, minister Bruins en staatssecretaris Blokhuis. Dit gebeurt tijdens een besloten kennismakingsbijeenkomst tussen de raadsleden van de RVS en de bewindspersonen van VWS.

Sinds de zomer van 2017 is de Raad de dialoog aangegaan over de uitwerking van de zes kernopgaven op De Zorgagenda voor een gezonde samenleving.
Ruim 17.000 patiënten, cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers, zorg- en hulpverleners, bestuurders en gemeenten deelden digitaal hun dagelijkse ervaringen met de RVS. Ze beschreven hun ideeën over wat er goed gaat en wat nog beter kan in de zorg en hulp in Nederland. Op 8 februari presenteren we onze visie op wat er in de raadpleging met ons gedeeld is.

Wilt u meer weten over het essay kijk dan op www.dezorgagenda.nl of op www.raadrvs.nl

  • Google+
  • LinkedIn
Recente tweets Uitklappen Inklappen
@raadRVS retweeted
Vereniging voor Bestuurskunde
@VBbestuurskunde
'De vraag is hoe maatwerk kan worden beschermd tegen onaangename en disruptieve verschillen die juist ondermijnend… twitter.com/i/web/status/1…
@raadRVS retweeted
Vereniging voor Bestuurskunde
@VBbestuurskunde
"In mijn lezing verken ik hoe het beginsel van situationele gelijkheid kan werken in de zorg. Zorg ontvangen met aa… twitter.com/i/web/status/1…
Alle tweets

Raad voor Volksgezondheid en Samenleving gebruikt cookies voor het goed laten functioneren van de site en voor het registreren van de bezoekers. Om door te gaan zijn de functionele cookies noodzakelijk.

Onderaan elke pagina is een link naar onze privacy policy te vinden.