6e Els Borst Lezing: Hoe verandert medische technologie ons denken over ouderschap en gezinsvorming?

5 september 2018, 14:30 - 18:00

Locatie: Glazen zaal, Prinsessegracht 26, Den Haag

Prof. dr. Annelien Bredenoord, hoogleraar ethiek van biomedische innovatie aan het UMC Utrecht, houdt de 6e Els Borst Lezing van het Centrum voor Ethiek en Gezondheid (CEG) op woensdagmiddag*5 september 2018* in de Glazen Zaal in Den Haag. Ook aanwezig zijn?
U kunt zich hier aanmelden.

Els Borst Lezing
De Els Borst Lezing is een initiatief van het Centrum voor Ethiek en Gezondheid (CEG) en wordt dit jaar voor de 6e keer georganiseerd. Het CEG is in 2003 opgericht, op verzoek van de toenmalige minister van VWS, Els Borst. Sindsdien signaleert en informeert het CEG over diverse ethische vraagstukken die worden opgeroepen door nieuwe ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Voor meer informatie kijk op de website van de Els Borst Lezing.

Het CEG is een samenwerkingsverband van de Gezondheidsraad (GR) en de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS). Voor meer informatie kijk op de website van het CEG.

  • Google+
  • LinkedIn

Raad voor Volksgezondheid en Samenleving gebruikt cookies voor het goed laten functioneren van de site en voor het registreren van de bezoekers. Om door te gaan zijn de functionele cookies noodzakelijk.

Onderaan elke pagina is een link naar onze privacy policy te vinden.