Dr. N.P.C.A. (Neeltje) Vermunt, huisarts niet praktiserend

Dr. N.P.C.A. (Neeltje) Vermunt, huisarts niet praktiserend

Functie
Senior adviseur
Telefoonnummer
06 - 11 79 70 54
E-mailadres
np.vermunt@raadrvs.nl

Neeltje Vermunt is sinds 2015 in dienst bij de RVS als senior adviseur. Zij draagt graag bij aan de verdere ontwikkeling van een persoonsgerichte benadering van (complexe) hulpvragen.
Voor adviezen verbindt ze graag haar medische en economische achtergrond met bredere maatschappelijke en vooral technologische ontwikkelingen. Daarbij houdt ze oog voor de concrete toepasbaarheid in het dagelijks leven en vooral de dagelijkse praktijk van de zorg.

Een persoonsgerichte benadering van (complexe) hulpvragen gaat over bijdragen aan wat belangrijk is in iemands leven. Dit gaat niet alleen over het proces van samen beslissen, maar ook over het creëren van de benodigde randvoorwaarden, bijvoorbeeld efficiënte informatie-uitwisseling.

Loopbaan

Neeltje Vermunt heeft een achtergrond als econoom en huisarts. In 2011 kwam zij in dienst bij de RVZ en vervolgens de RVS. Haar werkzaamheden voor de RVZ/RVS heeft zij gecombineerd met promotieonderzoek. Zij is in 2018 gepromoveerd bij
IQ healthcare / Radboudumc op een onderzoek naar het stellen en prioriteren van doelen binnen het proces van samen beslissen met ouderen bij chronische multimorbiditeit. (Titel: Collaborative goal setting: Towards a goal-oriented approach of shared-decision making in complex elderly care.)

Aandachtsgebieden zijn:  huisartsgeneeskunde, ouderenzorg, samen beslissen en technologie en innovatie in de zorg.

Publicaties

Neeltje Vermunt is o.a. betrokken (geweest) bij de volgende RVS publicaties, uitgaven en activiteiten: