Drs. M.C. (Christinne) Willemsen

Drs. M.C. (Christinne) Willemsen

Functie
Senior adviseur kwaliteit
Telefoonnummer
06 - 15 03 54 40
E-mailadres
mc.willemsen@raadrvs.nl

Christinne Willemsen is sinds maart 2020 in dienst bij de RVS als senior adviseur kwaliteit. In haar werk let ze op de verbinding tussen de adviezen, scherpte in de focus en boodschap en stroomlijning van het totstandkomingsproces. Het werkgebied van de RVS, de passie van zorgprofessionals en het gedeelde belang van een gezonde samenleving spreken haar erg aan.

Goed leven kan alleen in een gezonde samenleving.

Loopbaan

Christinne Willemsen studeerde af als neerlandica bij de faculteit Taalbeheersing in Utrecht op het totstandkomingsproces van strategisch beleid. Ze heeft ruime ervaring als strategisch communicatieadviseur bij verschillende organisaties in de somatische en psychiatrische zorg. Daarnaast is ze werkzaam als toezichthouder in de verpleeghuiszorg en thuiszorg met portefeuille kwaliteit en veiligheid.

Publicaties

Als senior adviseur kwaliteit is Christinne Willemsen betrokken bij verschillende RVS-adviezen binnen de thema’s ‘Verschillen in de samenleving’ en ‘Gezonde en sociale leefomgeving’. In 2020 was ze ook inhoudelijk betrokken bij de volgende RVS-publicaties: