Agenda

Medisch Specialistisch Bedrijf: Genezen en besturen combineren!

26 november 2015, 15:45 - 22:00
Locatie: Jaarbeurs, Utrecht

De Federatie Medisch Specialisten en Zorgvisie organiseren op donderdag 26 november 2015 tussen 15.00 en 21.00 uur een seminar over het Medisch Specialistisch Bedrijf en ‘governance’: Genezen en besturen combineren! Ze kijken terug op één jaar integrale bekostiging en de gevolgen daarvan voor de positie van medisch specialisten in het ziekenhuis, maar óók voor de betekenis van de kwaliteit en veiligheid van zorg. Dit congres organiseren ze voor onder andere medisch specialisten (al dan niet betrokken bij het bestuur MSB, VMSD, of VMS), raden van bestuur en (beleids)adviseurs.

Programma
Pauline Meurs is dagvoorzitter. Verder spreken onder andere Hans Schoo, hoofdinspecteur bij de IGZ, Michel van Schaik, directeur gezondheidszorg bij de Rabobank, Bart Boll, voorzitter MSB van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, Marco Bol, voorzitter VMSD van het Isala Ziekenhuis, en bestuursvoorzitter van het Catharina Ziekenhuis Piet Batenburg. De centrale vraag is: wat zijn de lessons learned van één jaar integrale bekostiging? De bestuurders Robert Sie, Léon Winkel en Marcel Daniëls zijn de gastheren tijdens dit seminar.

Bekijk het programma en schrijf u in via www.zorgvisiecongressen.nl/msb.

Health Valley Event 2016

17 maart 2016, 09:00 - 21:00
Locatie: Cinemec Nijmegen

Het Health Valley Event is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezig houdt met innovaties in de Health en Life Sciences sector. De dag biedt een inhoudelijk sterk programma met interessante sprekers, veel interactie en kansrijke netwerkmogelijkheden. Het Health Valley Event is er voor en door alle professionals die zich bezig houden met business, innovatie en/of wetenschap in health.

Pauline Meurs is een van de keynote speakers van deze dag.

Meer informatie over dit event is te vinden op de website van Health Valley.

Recente tweets Uitklappen Inklappen
@skipr 23 Nov
Pauline Meurs: Patiënt centraal stellen is verschillen accepteren: Als we de patiënt centraal willen stellen, ... bit.ly/1QZLgfz